Kvalitetan posao započinje sa dobrom podlogom. Svaki projekat zaslužuje biti detaljno obrađen i ucrtan uz pomoć nekog od elektronočkih alata.

Detaljne izmjere prostora od strane eksperata; ili rad prema unaprijed dobivenim podlogama od strane arhitekata; i prije nego što objekat postoji, predstavlja kvalitetne temelje za izradu izračuna ventilacije. Koristeći tekuće i najsvježije standarde, uz pomoć isprobanih metoda rada i znanja, pristupamo izradi proračuna.

Proračuni ventilacije trebaju uključivati čim veću količinu informacija. Od objektivnih činjenica, preko subjektivnih želja investitora - kako bi se pažljivom selekcijom došlo do željenih rezultata.

Omjer cijene i kvalitete je svakako bitan; ali isključivo vodeći računa o kvalitetnom proračunu snaga uređaja.

izračun + potreban materijal + usluga kvalitetne isporuke i montaže = dobar projekat

Kako bi izbjegli troškove nepotrebne kupovine materijala, ili ponovnih izvedba i korekcija;

vrlo bitno je posavjetovati se sa stručnjakom. Takav odnos će sigurno dovesti do raznih vrsta ušteda, jer uvijek se treba težiti optimumu.

Iskustva na terenu govore da je razlika između optimnog stanja golema. U novijim realizacijama, najčešće se javlja problem podkapacitiranosti ili granične kapacitiranosti sustava. Rezultat je vrlo uočljiv - ventilacija nakon nekog vremena počinje gubiti svoju prvobitnu snagu i postaje nedostatna ili uslijed makaimalnog opterećenja dolazi do prestanka rada sustava, baš u trenutcima kada su najpotrebniji. U starijim realizacijama se s druge strane javlja problem neracionalne uporabe velike količine materijala i nepotrebno velikih kapaciteta koji su plod pretjerane potrošnje energenata.

Obratite nam se sa povjerenjem.

 

Vaš Linea Flexio tim.